• Vierschotenweg 7B 8095 PN ’t Loo Oldebroek
  • 0525 - 63 28 20


zonwering

 

Bel ons: 0525 - 63 28 20

Bezoek onze Facebookpagina

Rolluiken Zwolle

 

Bent u op zoek naar rolluiken in Zwolle? Rolluiken hebben veel voordelen. Zo werken rolluiken bijvoorbeeld energiebesparend. In de zomer blijft de warmte buiten (wanneer u ’s nachts de rolluiken sluit). En in de winter blijft de warmte juist binnen. Dit scheel airconditioning en verwarming. Maar er zijn nog meer voordelen van rolluiken.

Rolluiken Zwolle

Offerte aanvragen!

De vele voordelen van rolluiken

Behalve dat rolluiken energiebesparend werken, zijn er nog meer voordelen. Zo houden rolluiken bijvoorbeeld ook geluid tegen wanneer u de luiken sluit. Vooral zomers kan dit veel voordeel opleveren wanneer u op tijd naar bed wilt. U sluit zich dan direct af van alle omgevingsgeluiden. Rolluiken zijn perfect om een ruimte compleet te verduisteren. Heerlijk wanneer u ’s avonds geen licht in de slaapkamer wilt hebben. Ben u niet thuis? Gebruik de rolluiken dan om inbrekers te weren. Het zal de gemiddelde inbreker veel te veel werk kosten om een rolluik open te breken. De kans is dus groot dat ze uw huis voorbij lopen. Tot slot zorgen de luiken ervoor dat kozijn en ramen beschermd worden tegen neerslag.

 

Rolluiken Zwolle in vele soorten en maten

Wij hebben een groot assortiment rolluiken in Zwolle. Hierdoor zit er altijd wel iets naar uw smaak tussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment. De rolluiken worden vakkundig gemonteerd. Ook wanneer u een klus heeft die niet zo standaard is.

 

Onze werkwijze bij het plaatsen van rolluiken in Zwolle

Nadat u aangegeven heeft interesse te hebben in rolluiken, zullen we (telefonisch) contact met u opnemen. Vervolgens komen wij bij u thuis in Zwolle om de maten op te nemen en de wensen te inventariseren. Nadat de maten opgemeten zijn, kunt u van ons een vrijblijvende offerte verwachten. De prijzen op de offerte zijn altijd inclusief montage. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zullen wij ervoor zorgen dat de rolluiken vakkundig gemonteerd worden.

 

Rolluiken in Nederland

Wij zijn gevestigd in ’t Loo Oldebroek, maar plaatsen rolluiken in Oldebroek, Heerde, Elburg, Wezep en Hattem. Ook plaatsen wij rolluiken in Dronten en Kampen. Voor meer informatie over in welke plaatsen wij rolluiken kunnen plaatsen, kunt u contact met ons opnemen.

 

Offerte aanvragen!

Over Unie Techniek

Unie Techniek is een betrokken en persoonlijk bedrijf, gevestigd in ’t Loo Oldebroek. Eerlijkheid staat hoog in het vaandel bij ons. Omdat we graag elke klant een scherp tarief willen aanbieden, proberen we onze kosten zo laag mogelijk te houden. Elke klant krijgt dan ook een scherpe aanbieding! 

Rolluiken Nederland

Unie Techniek ontvangt van haar klanten een 8 uit 10 gebaseerd op 5 beoordelingen.

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM GESLOTEN
Dinsdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM GESLOTEN
Woensdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM GESLOTEN
Donderdag  09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM GESLOTEN
Vrijdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM GESLOTEN
Zaterdag

Gesloten

(Spoed)reparaties worden uitsluitend per mail aangenomen.
U kunt hiervoor een mail sturen naar info@unietechniek.nl
Mailt u hierbij uw volledige adresgegevens, telefoonnummer + omschrijving van de klacht.
Houdt u hierbij rekening met een wachttijd van enkele weken tot maanden

Onze excuses voor het ongemak.

 

Unie Techniek 9.6 /10 - 8 beoordelingen

Contact

Unie Techniek B.V.
Vierschotenweg 7B
8095 PN ´t Loo Oldebroek
0525-632820
info@unietechniek.nl

Ga naar contact

Spacer