• Vierschotenweg 7B 8095 PN ’t Loo Oldebroek
  • 0525 - 63 28 20


zonwering

 

Bel ons: 0525 - 63 28 20

Bezoek onze Facebookpagina

Zonwering Hattem

Direct zonwering in Hattem nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0525 - 63 28 20. Gaat u verhuizen naar Hattem of bent u al enige tijd woonachtig in Hattem en bent u op zoek naar zonwering? Schakel Unie Techniek in! Het aanbrengen van zonwering heeft meerdere voordelen. Zo heeft u invloed op het klimaat binnenshuis, en kunt u besparen op de maandelijkse energierekening.

 

Zonwering Hattem

Offerte aanvragen!

Verschillende mogelijkheden voor zonwering

Er zijn verschillende manieren om de zon te weren. Na verloop van tijd zijn er steeds meer slimme oplossingen bijgekomen, zowel handmatig als elektrisch. Wist u dat al lang voor onze jaartelling begon, mensen al bezig waren om oplossingen te bedenken om de zon te weren? Zo maakten Egyptenaren bijvoorbeeld gebruik van parasols om de felle zon tegen te gaan. Vroeger waren het voornamelijk welgestelde families die zich zonwering konden veroorloven. Tegenwoordig is betaalbare zonwering voor iedereen beschikbaar. Wij leveren en plaatsen onder andere de volgende soorten zonwering in Hattem:

  • Rolluiken
  • Terrasoverkappingen
  • Serre zonwering
  • Uitvalschermen
  • Markiezen
  • Screens
  • Plissé
  • Multishade
  • Horren

 

Bent u op zoek naar een andere vorm van zonwering? Neem contact met ons op! We vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw woning in Hattem. Naast rolluiken of zonwering in Hattem komen wij ook bij u voor het plaatsen van zonwering in Kampen, Dronten of Zwolle.

Kies voor gemak, kies voor elektrische zonwering

Wilt u het zichzelf helemaal makkelijk maken? Kies dan voor elektrische zonwering. Met één druk op de knop activeert u de zonwering, en zit u er heerlijk bij. Bij ons is het mogelijk om elektrische zonwering op maat te bestellen. Uiteraard plaatsen wij de elektrische zonwering ook bij u thuis in Hattem. Ook als u woonachtig bent in Heerde, WezepApeldoornZwole of Kampen komen wij graag langs om uw zonwering te plaatsen.

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het is lastig om een prijsindicatie te geven als het om zonwering gaat. Elke woning is weer anders en het ligt er maar net aan welke ramen u wilt voorzien van zonwering. De afmetingen zijn hierbij van belang. Wij komen dan ook graag bij u thuis om de maten op te nemen. Op basis hiervan kunnen wij u vrijblijvend een offerte toesturen. Zowel particulieren als bedrijven in Hattem kunnen ons inschakelen. Voor zonwering bent u bij ons aan het juiste adres!

Hattem Zonwering

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Dinsdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Woensdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Donderdag  09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Vrijdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Zaterdag

Gesloten

Het is op dit moment (telefonisch) erg druk.
Lukt het u niet om contact met ons te krijgen en wilt u een afspraak maken voor een inmeting of reparatie mail ons dan op:

info@unietechniek.nl
Mailt u hierbij uw volledige adresgegevens, telefoonnummer + omschrijving.
Wij zullen trachten uw mail binnen 7 werkdagen te beantwoorden.

VAN 5 t/m 15 AUGUSTUS ZIJN WIJ GESLOTEN IVM DE ZOMERVAKANTIE 

 

Unie Techniek 9.6 /10 - 8 beoordelingen

Contact

Unie Techniek B.V.
Vierschotenweg 7B
8095 PN ´t Loo Oldebroek
0525-632820
info@unietechniek.nl

Ga naar contact

Spacer