• Vierschotenweg 7B 8095 PN ’t Loo Oldebroek
  • 0525 - 63 28 20


zonwering

 

Bel ons: 0525 - 63 28 20

Bezoek onze Facebookpagina

Zonwering Deventer

Voor een professionele zonwering in Deventer met een uitmuntende prijs/kwaliteits verhouding bent u bij Unie Techniek aan het juiste adres. Door het plaatsen van een zonwering heeft u zelf de grip op de juiste lichthoeveelheid in uw woning. Wij van Unie Techniek zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van zonweringen. Wij kunnen uw zonwering zowel binnen als buiten plaatsen. Daarnaast plaatsen wij desgewenst ook horren, rolluiken en terrasoverkappingen. Op zoek naar zonwering in Deventer? Neem direct contact op!

Zonwering Deventer

 

Offerte aanvragen!

De mogelijkheden in zonweringen

Bent u op zoek naar zonwering in Deventer of omgeving? Op het gebied van zonwering zijn er diverse oplossingen te bedenken. Zo plaatsen wij onder andere rolluiken. Naast dat rolluiken ideaal zijn voor zonwering, zijn rolluiken ook ideaal om uw privacy te waarborgen. Daarnaast houden rolluiken inbrekers buiten, en kunt u op zomerse dagen de rolluiken ook gebruiken. Hierdoor blijft het op warme dagen koeler in uw huis! Naast de rolluiken biedt Unie Techniek ook andere producten. Hieronder zal dit verder toegelicht worden.

Screens van Unie Techniek

Een screen is een zonnescherm wat gemonteerd zit op uw raam. De screens van Unie Techniek zijn elektrisch bedienbaar, echter is het ook mogelijk om een handmatig model te kiezen uit ons assortiment. Doordat de screens op uw raam bevestigd worden bereiken de zonnestralen uw raam niet. Hierdoor warmen de ramen niet op, zo blijft het in huis aangenaam koel op zomerse dagen!

Knikarmschermen op uw terras

Op zomerse dagen geniet u van uw terras, en de heerlijke zon in uw tuin. Het kan gebeuren dat de temperaturen te hoog oplopen en u schaduw nodig heeft. De knikarmschermen van Unie Techniek bieden hiervoor uitkomst. Wij leveren de knikarmschermen elektrisch, maar bedienen met de hand is uiteraard ook mogelijk.

Terrasschermen in Deventer

Schijnt de zon in uw tuin heerlijk, maar heeft u last van wind? Dan is een terrasscherm van Unie Techniek hetgeen wat uw probleem oplost. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor uw tuin.

Terrasoverkappingen van Unie Techniek

Zit u graag heel het jaar door in de tuin? Helaas is het weer in Nederland vaak onvoorspelbaar. Om ervoor te zorgen dat u toch in de tuin kunt blijven zitten, is een terrasoverkapping ideaal. Met een terrasoverkapping kunt u regen en wind buiten houden! Ook tuinmeubilair blijft droog onder de overkapping.

Vrijblijvende offerte!

Zoals u heeft kunnen lezen bent u voor zonwering in Deventer aan het juiste adres bij Unie Techniek. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens komen wij langs om de maten op te nemen, op basis daarvan brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Zonwering in Deventer? Neem vandaag nog contact met ons op!

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00
Donderdag  09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00
Zaterdag

Gesloten

 

I.v.m de PolyClose Beurs zijn wij donderdag 16-1 gesloten!

Unie Techniek 9.6 /10 - 8 beoordelingen

Contact

Unie Techniek
Vierschotenweg 7B
8095 PN ´t Loo Oldebroek
0525-632820
info@unietechniek.nl

Gevestigd naar 'De Fantasietuin'

Ga naar contact

Spacer