• Vierschotenweg 7B 8095 PN ’t Loo Oldebroek
  • 0525 - 63 28 20


zonwering

 

Bel ons: 0525 - 63 28 20

Bezoek onze Facebookpagina

Zonwering Dronten

Wij Nederlanders klagen over het algemeen het wat af over het weer en de bijbehorende temperaturen. Te warm, te koud, regen, sneeuw, benauwdheid, hagel en ga zo maar door. Het weer kunnen we helaas niet bepalen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat er een aangename temperatuur in het huis aanwezig is. Hoe? Door zonwering toe te passen. Wilt u zonwering in Dronten laten plaatsen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op via 0525 - 63 28 20

 

Zonwering Dronten

 

Offerte aanvragen!

Groot assortiment zonwering in Dronten

Wij bieden u een groot assortiment aan zonwering in Dronten aan. Of het nu om binnenzonwering of om buitenzonwering gaat. Denk bijvoorbeeld aan markiezen, uitvalschermen, terrasschermen, of rolluiken nabij Dronten. Wij werken met verschillende leveranciers. Denk hierbij aan leveranciers als Multisol, Verano, Suncircle en Estate. Wij raden u aan zonwering uit te kiezen die echt bij u past. Zonwering bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van uw huis. Het is belangrijk dat u lange tijd plezier heeft van uw zonwering! Aan de kwaliteit van de zonwering zal het in elk geval niet liggen. Zonwering gaat dankzij de stevige constructie en weerbestendigheid namelijk vele jaren mee.

Binnenzonwering

Voor binnenzonwering zijn verschillende producten geschikt. Denk bijvoorbeeld aan verticale lamellen (een oplossing die op kantoor veel voorkomt), rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, en plisségordijnen. Vooral plisségordijnen zijn de laatste tijd erg populair. Het fijne aan plisségordijnen is, dat ze volledig instelbaar zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen alleen het middengedeelte van de ruimte te bedekken. Erg geschikt ook wanneer u (overdag) privacy wilt creëren in uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van plisségordijnen? Neem contact met ons op!

Zonwering in Dronten

Buitenzonwering

Buitenzonwering is natuurlijk ook mogelijk. Door buitenzonwering toe te passen creëert u schaduwplekken op het terras. Heerlijk op een warme zomerse dag. De buitenzonwering zorgt voor verkoeling. Qua buitenzonwering zijn er verschillende producten die u kunt toepassen. Denk hierbij aan zonneschermen, rolluiken, markiezen, terrasschermen en uitvalschermen nabij Dronten. Het hele assortiment van zonwering Dronten bekijken? Neem hier een kijkje.

Offerte aanvragen!

Zonwering in Dronten? Bel Unie Techniek!

Bent u woonachtig in Dronten of omgeving en bent u op zoek naar zonwering voor binnen of buiten? Neem dan contact op met Unie Techniek. Service en eerlijkheid staan hoog in het vaandel, zodat u zeker weet een eerlijke prijs te betalen voor uw zonwering in Dronten.

 

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Dinsdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Woensdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Donderdag  09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Vrijdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Zaterdag

Gesloten


Lukt het u niet om contact met ons te krijgen en wilt u een afspraak maken voor een inmeting of reparatie, vul dan ons contactformulier in.

 

 

 

 

Unie Techniek 9.6 /10 - 8 beoordelingen

Contact

Unie Techniek B.V.
Vierschotenweg 7B
8095 PN ´t Loo Oldebroek
0525-632820
info@unietechniek.nl

Ga naar contact

Spacer