Zonwering Wezep

Bent u op zoek naar zonwering in Wezep? Schakel Unietechniek in! Wij zijn zelf gevestigd in ‘t Loo Oldebroek, op slechts 5 kilometer vanaf de plaats Wezep. Wij komen dan ook regelmatig in Wezep om bedrijven of particulieren te voorzien van zonwering. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van zonwering. Buitenzonwering, binnenzonwering, horren, rolluiken maar ook garagedeuren behoren tot de mogelijkheden. Lees verder voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via 0525 – 63 28 20.

Vergroot het woongenot met goede zonwering in Wezep

Wilt u zelf de controle hebben over de temperatuur en de hoeveelheid licht in huis? Door de juiste zonwering aan te schaffen is dit mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Zo leveren en plaatsen wij onder andere:

 

 • Knikarmschermen
 • Uitvalschermen
 • Rolluiken
 • Markiezen
 • Screens

 

Aangezien elke woonsituatie anders is kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. De totaalprijs van een bepaald type zonwering is afhankelijk van de afmetingen. Doordat elke situatie uniek is, komen we graag bij u thuis om de maten op te nemen. Nadat wij de maten hebben opgenomen kunnen we u een vrijblijvende offerte aanbieden.

Vakkundige monteurs

Bij Unietechniek werken we met producten van goede kwaliteit. Daarnaast zijn onze monteurs vakkundig opgeleid en beschikken ze over veel ervaring. Hierdoor kunt u ons ook gerust inschakelen voor montages die niet zo standaard zijn.

Ook het adres voor uw terrasoverkapping

Geniet deze lente en zomer van uw tuin met een terrasoverkapping op maat. Een terrasoverkapping ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er ook voor dat u heerlijk beschut kunt genieten van het buitenleven. U kunt ons ook inschakelen voor het plaatsen van een terrasoverkapping. Informeer naar de mogelijkheden. Ook als u woonachtig bent in Apeldoorn, Zwolle of Kampen komen wij graag langs om uw zonwering te plaatsen.

  De buitenkamer

  Geniet u graag van het buitenleven? Bij ons kunt u zich laten inspireren! In ‘De Buitenkamer’ verkopen wij diverse tuinaccessoires, woonaccessoires, keukenartikelen en verpakkingsmaterialen. Wij verkopen artikelen van het Deense merk ‘IB Laursen’. Een echte trendsetter!

  Meer informatie over zonwering in Wezep?

  Voor meer informatie over de mogelijkheden van zonwering in Wezep kunt u het best telefonisch contact opnemen. U bereikt ons via het telefoonnumer: 0525 – 63 28 20

  Google-Beoordeling
  4.8
  Gebaseerd op 23 recensies
  js_loader