• Vierschotenweg 7B 8095 PN ’t Loo Oldebroek
  • 0525 - 63 28 20


zonwering

 

Bel ons: 0525 - 63 28 20

Bezoek onze Facebookpagina

Zonwering Elburg

Direct zoonwering in Elburg nodig? Neem contact op via 0525- 632820! De zon is heerlijk. Veel mensen kijken dan ook heel het jaar uit naar deze periode. Toch is de zon niet altijd én overal gewenst. Op kantoor of thuis is het fijn als u de zon soms even buiten de deur kunt houden. Wanneer de zon op het huis staat, kan de temperatuur namelijk hard oplopen. Het hele huis voelt warm en benauwd aan en er lijkt geen een plek in huis te zijn waar de temperatuur aangenaam is. Gelukkig kunnen we hier invloed op uitoefenen middels zonwering.

 

Zonwering Elburg

 

Offerte aanvragen!

Zonwering in Elburg

De zon is van grote invloed. In Nederland zijn wij vaak blij als de zon even schijnt, maar in sommige delen van de wereld schijnt de zon haast continue. Mensen zijn dan ook al duizenden jaren bezig met vormen van beschutting. Naar verloop van tijd zijn er steeds meer vormen van zonwering bijgekomen. Tegenwoordig is er een breed assortiment zonwering beschikbaar, en is er voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar zonwering in Elburg? Dan bent u aan het juiste adres bij Unie Techniek! Wij zijn gevestigd in ‘t Loo (Oldebroek), maar werken onder andere in Elburg, Zwolle en Apeldoorn. Klanten die zonwering in Elburg nodig hebben, helpen wij graag. Wij komen thuis bij u langs om uw wensen te inventariseren en de maten op te nemen.

Verschillende soorten zonwering leverbaar in Elburg

Zonwering is verkrijgbaar in verschillende soorten, varianten, maten en kleuren. Denk hieraan bijvoorbeeld aan rolluiken, verandascreens, horren, binnenzonwering, buitenzonwering, projectzonwering en terrasoverkapping. Zonwering is enigszins trendgevoelig. Zo zijn houten jaloezieën de laatste tijd erg populair. Ook plisségordijnen zijn erg populair, doordat ze precies eenvoudig en op meerdere manieren in te stellen zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen alleen het middelste gedeelte van het raam te bedekken. Bent u op zoek naar houten jaloezieën of plisségordijnen? Neem dan contact op met ons voor uw zonwering in Elburg.  Ook als u woonachtig bent in HattemHeerdeWezepApeldoornZwolle of Apeldoorn komen wij graag langs om uw zonwering te plaatsen.

Offerte aanvragen!

Contact 

Voor zonwering in Elburg bent u bij ons aan het juiste adres. Nadat u aangegeven heeft interesse te hebben in zonwering in Elburg, zullen wij contact met u opnemen. Vervolgens komen we bij u thuis om uw wensen te inventariseren en de maten op te nemen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Kiest u ervoor om de zonwering door ons te laten plaatsen? Wij monteren uw zonwering in Elburg vakkundig. Prijzen bij ons zijn inclusief btw. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen naar het telefoonnummer: 0525 – 63 28 20 of stuur ons een e-mail via het contactformulier.

Zonwering in Elburg

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Dinsdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Woensdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Donderdag  09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Vrijdag 09:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 - SHOWROOM OP AFSPRAAK
Zaterdag

Gesloten

Het is op dit moment (telefonisch) erg druk.
Lukt het u niet om contact met ons te krijgen en wilt u een afspraak maken voor een inmeting of reparatie mail ons dan op:

info@unietechniek.nl
Mailt u hierbij uw volledige adresgegevens, telefoonnummer + omschrijving.
Wij zullen trachten uw mail binnen 7 werkdagen te beantwoorden.

VAN 5 t/m 15 AUGUSTUS ZIJN WIJ GESLOTEN IVM DE ZOMERVAKANTIE 

 

Unie Techniek 9.6 /10 - 8 beoordelingen

Contact

Unie Techniek B.V.
Vierschotenweg 7B
8095 PN ´t Loo Oldebroek
0525-632820
info@unietechniek.nl

Ga naar contact

Spacer