• Bel ons: 0525 63 2820
 • E-mail: info@unietechniek.nl

Zonwering Zwolle

Nederland kent 4 verschillende seizoenen: lente, zomer, winter en herfst. Toch past het weer niet altijd bij het seizoen. Zo lijkt het in de zomer soms op een herfstachtige dag en is het in de winter ineens een prachtige zonnige dag. Over het weer hebben we weinig te zeggen. Gelukkig hebben we wel invloed op ons eigen huis door middel van zonwering. Zonwering is het hele jaar door te gebruiken en heeft een aantal voordelen. Bent u woonachtig in Zwolle of omgeving en op zoek naar zonwering? Wij helpen u hier graag bij!

 

Offerte aanvragen!

 

Zonwering in Zwolle in verschillende soorten en maten

Op zoek naar zonwering in Zwolle? Zonwering is in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo maken we een verschil tussen binnenzonwering en buitenzonwering. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten zonwering die wij in Zwolle en omgeving kunnen plaatsen:

 

 •  Shutters;
 •  Markiezen;
 •  Knikarmschermen;
 •  Uitvalschermen;
 •  Screens;

 

Dit zijn veel voorkomende soorten zonwering, maar er is nog meer! Denk hierbij bijvoorbeeld aan rolluiken, zonneluifels, schaduwdoeken, plisségordijnen, vitrage of lamellen. Met dit soort zonwering kunt u de temperatuur binnenshuis zelf bepalen. Heeft u bijvoorbeeld rolluiken? Sluit op een tropische dag de rolluiken zodat het binnen in huis lekker koel blijft. Behalve dat het huis automatisch lekker koel is, scheelt het ook nog eens geld! U hoeft namelijk geen airconditioning of ventilatoren te gebruiken. Dat scheelt heel wat op de maandelijkse energierekening.

 

Voordelen zonwering

Het grote voordeel van zonwering is natuurlijk dat u zelf de temperatuur kunt bepalen. Zo kunt u door zonneschermen te gebruiken een temperatuurverschil van circa 5 tot 7 graden bereiken. U kunt zich voorstellen dat dit op een warme zomerse dag erg aangenaam is. Ook in de winter heeft u profijt van zonwering. Is het koud buiten? Sluit de rolluiken ’s avonds en ’s nachts om de warmte binnen te houden!

 

Zonwering in Zwolle kan verschillende voordelen bieden, afhankelijk van het type zonwering dat u kiest en hoe u het gebruikt. Enkele voordelen van zonwering zijn:

 • Het kan de temperatuur in een ruimte verlagen, waardoor het comfortabeler is om daar te zijn
 • Het kan geld besparen op airconditioning
 • Het kan bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen
 • Het kan meubels tegen verkleuring beschermen
 • Het kan privacy bieden door het blokkeren van uitzicht van buitenaf
 • Het kan geluidsisolatie bieden en het lawaai van buitenaf verminderen

Er zijn veel verschillende soorten zonwering, dus het is belangrijk om te kijken naar de specifieke voordelen van elk type en hoe het het beste bij uw behoeften past.

 

Waar staat de term 'zonwering' precies voor?

Zonwering is een verzamelterm voor verschillende soorten bescherming tegen de zon die aan gebouwen kunnen worden toegevoegd. Dit kan zowel binnen als buiten zijn. Het doel van zonwering is om de hoeveelheid licht en warmte die een ruimte binnenkomt te reguleren, waardoor het comfortabeler is om daar te zijn en het kan bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen. Er zijn verschillende soorten zonwering, zoals rolluiken, screens, zonneschermen, luifels en markiezen. Elke soort heeft specifieke kenmerken en voordelen, dus het is belangrijk om te kijken naar de opties en te bepalen welke het beste bij uw behoeften past.

 

Uw betrouwbare partner voor zonwering in Zwolle en omstreken

Unie Techniek is een persoonlijk bedrijf met heel wat jaren ervaring. Wij leveren en plaatsen onder andere zonwering, rolluiken, verandascreens, horren, binnenzonwering, projectzonwering en terrasoverkappingen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres (zowel zakelijk als particulier). Meer weten over zonwering in Zwolle? Neem contact met ons op!