• Bel ons: 0525 63 2820
  • E-mail: info@unietechniek.nl

Zonwering Kampen

Voor zonwering in Kampen bent u aan het juiste adres bij Unie Techniek. Bent u net komen wonen in Kampen en wilt u zonwering laten aanbrengen? Of wilt u zonwering aan laten brengen aan uw bestaande woning in Kampen? Neem contact op met dé zonwering specialist! U bereikt ons telefonisch via 0525-632820. Of het nu om screens, rolluiken, knikarmschermen of markiezen gaat. Binnenzonwering of buitenzonwering, het kan allemaal!

 

Offerte aanvragen!

 

De ideale temperatuur met de juiste zonwering

Zonwering, eigenlijk een heel vreemd woord als je er over nadenkt. In ons kikkerlandje zijn we over het algemeen juist blij als de zon een paar dagen schijnt. Waarom zouden we dan de zon weren? Wanneer het een aantal dagen goed warm is in Nederland, is het binnenshuis vaak goed merkbaar. Het is er dan erg warm, en dat is niet altijd even fijn. Het zorgt ervoor dat we over het algemeen een stuk minder actief zijn. Door de juiste zonwering te plaatsen, houden we de controle over de temperatuur binnenshuis en in de tuin.

 

De mogelijkheden van zonwering in Kampen

  • Screens: Screens worden op het raam gemonteerd. Zonnestralen krijgen op deze manier geen kans om het raam zelf te bereiken. Dit zorgt ervoor dat de ramen niet opwarmen en dat de zon niet direct het huis inschijnt. Dit zorgt voor een aangename temperatuur. Screens zijn leverbaar in een variant die handmatig of elektrisch bedienbaar is.

  • Rolluiken: Met rolluiken kunt u uw huis hermetisch afsluiten. In de warme zomermaanden zorgt dit ervoor dat het aangenaam koel blijft binnenshuis. In de wintermaanden kunt u de rolluiken sluiten, zodat de warmte juist binnen blijft. Wist u dat rolluiken ook uitermate geschikt zijn om inbrekers te weren? Inbrekers nemen vaak niet de moeite om rolluiken te omzeilen.

  • Knikarmschermen: Wilt u genieten in uw tuin in Kampen? Wanneer de zon fel schijnt, is het lekker om ook af en toe de schaduw op te zoeken. Met een knikarmscherm is dit heel eenvoudig. Handmatig of elektrisch bedienbaar.

  • Terrasscherm: Een terrasscherm is vooral handig wanneer het hard waait in de tuin. In Kampen zijn diverse nieuwbouwwijken te vinden. Bij een nieuwbouwwijk waait het over het algemeen harder dan in bestaande wijken. Nieuwbouwwijken bevinden zich namelijk vaak aan de rand van een stad of dorp. 

  • Markiezen: Markiezen zijn erg efficiënt, bovendien knapt uw woning er ook nog eens van op! Markiezen hebben een statige uitstraling.

Offerte aanvragen!

 

Voor alle mogelijkheden met betrekking tot zonwering in Kampen kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder! Ook als u woonachtig bent in Apeldoorn, Zwolle of Harderwijk

 

Zonwering in Kampen laten aanmeten? Neem contact op!

Wilt u zonwering in Kampen laten plaatsen in uw woning? Neem contact met ons op! Wij komen graag bij u thuis om de maten op te meten. Op basis daarvan kunnen we een vrijblijvende offerte uitbrengen.

 

Zonwering Kampen
Zonwering in Kampen
Zonwering in Kampen laten plaatsen