Zonwering Apeldoorn

Zonwering in Apeldoorn nodig? Voor professionele en betaalbare zonwering bent u bij Unietechniek aan het juiste adres. Wij zijn dé zonwering specialist in Apeldoorn. Door middel van zonwering kunt u heel het jaar door zelf bepalen of u de zon in huis laat, of juist niet. Wij beschikken over jaren ervaring. Wij kunnen u onder andere helpen met binnenzonwering, buitenzonwering, horren en terrasoverkappingen in Apeldoorn. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze werkzaamheden. Wilt u direct telefonisch contact over de mogelijkheden? U bereikt ons via 0525-632820.

De mogelijkheden van zonwering in Apeldoorn

Op het gebied van zonwering in Apeldoorn is er heel wat mogelijk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld rolluiken plaatsen in Apeldoorn. Rolluiken zorgen voor privacy, houden inbrekers tegen en met rolluiken heeft u volledig de controle over het klimaat binnenshuis. Wist u dat rolluiken zelfs bijdragen aan een voordelige energierekening? In de winter kunt u de warmte binnen houden door de rolluiken te sluiten. In de zomer kunt u de zon (deels) buiten houden door de luiken te sluiten. Hierdoor blijft het lekker koel en aangenaam in huis. Behalve rolluiken leveren en plaatsen wij ook:

 

 • Screens
 • Knikarmschermen
 • Terrasschermen
 • Uitvalschermen
 • Markiezen

Screens in Apeldoorn

Een screen is een zonnescherm gemonteerd op het raam. Screens zijn elektrisch bedienbaar, maar het is ook mogelijk om voor een handmatige bediening te kiezen. Doordat screens op het raam gemonteerd zijn, bereiken de zonnestralen het raam zelf niet. Uw ramen warmen hierdoor niet op, waardoor het in huis aangenaam koel blijft.

Knikarmschermen in Apeldoorn

 Genieten op uw eigen terras? De zon is lekker, maar wanneer de temperaturen oplopen kan het ook lekker zijn om de schaduw op te zoeken. Met een knikarmscherm kunt u samen met uw gezin heerlijk in de schaduw zitten. Een knikarmscherm is elektrisch bedienbaar, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een variant die handmatig bedienbaar is.

  Terrasschermen in Apeldoorn

  Schijnt de zon maar waait het tegelijkertijd hard op uw terras? Vooral nieuwbouwwijken in Apeldoorn hebben veel last van wind. Met een terrasscherm zit u heerlijk uit de wind, terwijl u toch volop kunt genieten van de zon.

  Ook voor een terrasoverkapping

  Veel Nederlanders beschikken over een tuin, en als het even kan brengen we hier graag tijd door. Met een terrasoverkapping kunt u van maart tot september heerlijk genieten in uw tuin. U zit hierdoor namelijk beschut, waardoor u geen last heeft van wind vanaf de zijkant. Ook staat uw tuinmeubilair met een terrasoverkapping beschut tegen regen.

   Markiezen in Apeldoorn

   Markiezen geven een exclusieve uitstraling en zorgen er tegelijkertijd voor dat uw ramen beschut zijn tegen de felle zon. Markiezen worden veel toegepast bij bedrijven, maar ook bij particulieren. Wilt u markiezen laten plaatsen in Apeldoorn? Neem contact met ons op! Naast markiezen of zonwering in Apeldoorn komen wij ook bij u voor het plaatsen van zonwering in Kampen, Dronten of Zwolle.

   Zonwering in Apeldoorn? Gratis vrijblijvende offerte!

   Voor zonwering in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We komen graag bij u thuis om de maten op te nemen. Op basis hiervan kunnen we een vrijblijvende offerte voor zonwering in Apeldoorn opstellen.

   Google-Beoordeling
   4.8
   Gebaseerd op 24 recensies
   js_loader